Ervaar het nu

Ervaar het Nu:  Het Nu is ongrijpbaar, zo bijzonder, het is alweer voorbij als je er even bij stil wil staan. Toch daag ik je uit om je bewust te zijn van het moment. Wat is er nu, wat voel je nu? En kan  je die ervaring ook beschouwen zonder er iets van te vinden of er iets mee te willen? Dat is voor velen een nieuwe, verrassende uitdaging.

Als je naar ‘Ervaar het Nu’ komt, hebben we vooraf eerst een kort gesprek, om af te stemmen. Wil je vooral ontspannen of heb je pijnlijke spieren? Of wil je jezelf ontwikkelen en meer met jezelf in contact komen?

Ik wil vooral stilstaan bij het nu. Dat houdt ook in dat ik geen uitgebreide intake of anamnese doe. Het verleden is belangrijk en ligt voor een deel besloten in je lichaam. Het lichaam is de ingang, en het grootse zintuig dat de sleutel is naar je totale zijn.

Ik wil graag weten, waarom je juist hier gekomen bent, Waarmee ik jou van dienst kan zijn, wat jouw massage ervaring is en of er contra indicaties zijn. Daarna maken we geleidelijk de overgang naar de massagetafel.

Doel van de massage bij Praktijk “Ervaar het Nu” is in alle gevallen: een holistische benadering, afgestemd op jouw individuele wens.

Tijdens de massage kan je je heerlijk ontspannen en maak je als het ware kennis met jouw eigen lichaam. Ik probeer je te helpen ontdekken wat bij jou past. Door mijn brede massage-ervaring kan ik je daartoe verschillende ervaringen op laten doen.

Na afloop van de massage mag je nog even blijven liggen om weer de overgang te maken naar de wereld. Met een ontspannen gevoel en een ervaring rijker ga je weer naar huis. Niet zelden werkt de massage nog dagen na.

André van Dommele
Veerweg 30
4101 AK CULEMBORG

info@ervaarhetnu.nl
Mobiel: 06 4024.3358
Telefoon: 0345 521.225

NL09 INGB 0689.6135.98
KVK nr 57196273

Naar de praktijkruimte

Via de achterom tussen huisnummer 52 en 54. Hiernaast zie je een afbeelding van de praktijkruimte.

praktijkruimte-massage-culemborg-ervaarhetnu