Over mij

Werken met mensen heeft mijn interesse en daarin ligt mijn kwaliteit. De diepgang die ik zoek daagt mij uit om goed te luisteren en dit te vertalen in hetgeen nodig is. Een goede masseur kent zich zelf en ontwikkelt zich. Zelfonderzoek is een pad waarop ik al jaren actief ben. Dat uit zich in bewust willen zijn, bewust willen handelen en in meditatie. Ik oefen me, mijn oordeel steeds meer terug te houden. Het heeft mij gebracht tot waar ik nu ben: ik ervaar basisrust en sta meer open voor het moment.

Om massages professioneel te kunnen aanbieden heb ik mij laten scholen en trainen in een breed veld van trainingen en cursussen  : haptonomie, opstellingen werk, klassieke-, integratieve- tantra-,en lomi lomi massage. Ik houd mezelf graag scherp en sta open voor ontwikkeling, daarom volg ik regelmatig bij- en nascholingen. Daarnaast intussen vele jaren praktijk ervaring.

De praktijk ruimte staat apart van het woonhuis en bereik je via de achterom. Daar vind je de professionele, maar ook geborgen ruimte waar de vloerverwarming het heerlijk behaaglijk maakt. Vaste werktijden heb ik niet vanwege mijn onregelmatige werk in de zorg. Op de reservingspagina staan tijden waarop de praktijk open is. Voor de korte termijn, is het handiger mij mobiel te bellen voor een afspraak.

Ik ben aangesloten bij Bewust Culemborg een vereniging die het bewust en integer ondernemen belangrijk vindt.

André van Dommele
Veerweg 30
4101 AK CULEMBORG

info@ervaarhetnu.nl
Mobiel: 06 4024.3358
Telefoon: 0345 521.225

NL09 INGB 0689.6135.98
KVK nr 57196273

Naar de praktijkruimte

Via de achterom tussen huisnummer 52 en 54. Hiernaast zie je een afbeelding van de praktijkruimte.

praktijkruimte-massage-culemborg-ervaarhetnu