Vrouw

52 jaar

Zorgvuldig 

Tijdens de massage bij ERVAAR HET NU beleefde ik hoe heerlijk het is, als handelingen van begin tot eind zorgvuldig en met aandacht worden verricht. Wat een weldaad, te voelen hoe zacht en behoedzaam het flanellen laken over me heen werd gelegd. Te voelen dat de vaardige handen op mijn lichaam in hun beweging tot het laatst toe met aandacht gevuld waren.

Toen ik me van mijn buik naar mijn rug moest draaien, keek ik opzij en zag daar geen masseur, maar alleen een groot flanellen laken, omhooggehouden door twee handen. Ik moest glimlachen: dat had humor, maar ook weer die zorgvuldigheid.

Ik voelde me veilig en kwam in een heerlijke ontspanning. En dat bij een manlijke masseur…

Vrouw

50 jaar

Resetten versus afstand

Vanmiddag een heerlijke massage ontvangen respectvol en met aandacht precies wat ik nodig om weer even in balans te komen na een drukke periode. De haptonomische aanraking afwisselend met drukpunten en lange strijkingen van hoofd naar voeten was zowel ontspannend als verfrissend en voelde de energie stromen. Uit mijn hoofd ontspannen in mn lijf. De praktijkruimte vond ik sfeervol en een prettige energie. Zeker voor herhaling vatbaar en ga dat in het nieuwe jaar weer op tijd inplannen. Ondanks de afstand van 50 km heb ik dat er graag voor over.

Man

40 jaar

Ik kwam voor lage rugpijn. Maar ik maakte ook kennis met wat anders.

Wat en mooie ruimte en wat een rust heerst daar. De masseur André van Dommele laat me eerst rustig aankomen en vraagt hoe hij mij op het spoor gekomen is : "google op massage en Culemborg en je site sprak me aan. "wat sprak je aan dan?" Nou zo gaat het zo ongeveer. Hij liet me ook kennis maken met "te zijn in het moment". Het kwartje gaat een beetje vallen met wat dat dan is en wat dat opleverd. Mijn rugpijn is minder en ben aan het denken gezet.

Man

40 jaar

Man man,

Man man, wat deed ie zeer, mijn rug, de volgende dag moest de pijn echt minder zijn, voor een belangrijke dag voor mij. Wie niet waagt………….  De pijn was minder, na een stevige behandeling met daarna onverwachte zachtheid. Dat was veel fijner dan ik gedacht had. De dag erna minder spierpijn en de week erna voelde ik me anders, prettig, wat rustiger. Of het nu van de massage kwam?

Vrouw

35 jaar

Spoed!

Ik wilde zo graag even kunnen ontspannen, het volle hoofd gevoel verminderen en die zere schouders! Niet over een week of zo, nee z.s.m. Buiten de beschikbaarheid op de site kon ik dezelfde avond nog terecht. Dat ik zo vrij was geweest om met deze vraag even te bellen. Dat was voor André helemaal prima.  Een aanrader.

Man

68 jaar

Diepere achtergrond

Mijn reden om te komen had een diepere achtergrond. Na een lange periode van ernstig ziek zijn en overlijden van mijn vrouw, was ik zelf “de weg wat kwijt geraakt” met mijn lichaam. Wist eigenlijk niet meer dat ik bestond, vooral lichamelijk, lange tijd het gemis van gevoel en (aanraking) aan je lichaam en het bijna niet meer weten hoe het voelt. Ik beleefde het niet meer.  Door het regelmatig bezoek aan zijn zeer sfeervolle omgeving, waaruit een sterke uitstraling van warmte, rust en muziek op je afkomt, ben ik door zijn massage langzaam meer zeker weer tot “zelfbewustzijn” gekomen,  ik heb mezelf terug gevonden, weet wat mijn lichaam is, wat het nodig heeft en (dat het de moeite meer dan waard is.)  Daarbij is het verwennen van mijzelf ook een belangrijkere rol gaan spelen.  Ik ga na de behandeling terug naar huis met een pak energie, die me nog dagen en dagen helpt.  Ervaar c.q. beleef  het “ervaar het nu” als een geschenk, dat ik nu ontvang en waarvan ik zeker ben  er voorlopig mee door te gaan en er voor mijzelf een prioriteit aan stel.

Vrouw

61 jaar

Wat een ervaring:

Al lang zitten dubben of ik een massage wel zou aandurven, het trekt maar is ook wel een hele drempel. De site sprak me aan, de prijs is heel redelijk, dus geboekt. Wat een mooie praktijkruimte heeft ie zeg. Je voelt de rust, stilte en toewijding. Het was daarom ook vertrouwd om te gaan liggen. Wat een nieuwe ervaring. Bijzonder is ook die traagheid, afgewisseld met meer en minder druk.

Vrouw

50 jaar

2x per maand

Voor mij is massage een onderhoudsbeurt van mijn lichaam en gehele zijn. Dat schiet er in het dagelijks leven wat bij in. De dagen na een massage voel ik me anders, prettiger, wat rustiger. Een heerlijke time-out waarna ik me weer “heel” voel en blij met mijn lijf. Al tientallen malen geweest, iedere keer is het weer anders, het blijft een kado aan mijzelf.

Vrouw

48 jaar

Niet-kletsen/ privacy

Het was zeker goed. Vooral in de zin dat ik de rest van de dag super ontspannen was. Bijna slaperig! De massages die ik eerder heb gehad waren of goed voor mijn spieren of wel prettig op het moment zelf, maar zoveel ontspanning als na-effect heb ik nog niet eerder ervaren. Verder vond ik het goed dat je niet-kletsen als beleid hebt. Ik ga nogal makkelijk praten uit beleefdheid of vriendelijkheid, maar soms ben ik er dan achteraf moe of leeg van. Verder heb je privacy-‘beleid’ dat ik nog nooit eerder heb gezien bij masseurs. Het is meestal zoals bij artsen: zij zijn gewend aan blote mensen, dus dan moet ik het ook maar normaal vinden. Ik vond het wel goed zo. De sfeer vond ik ook nog fijn, dus alles bij elkaar: ik kom graag weer!

Uw professioneel masseur voor de regio Culemborg, Beusichem, Geldermalsen en Beesd.

André van Dommele
Veerweg 30
4101 AK CULEMBORG

info@ervaarhetnu.nl
Mobiel: 06 4024.3358
Telefoon: 0345 521.225

NL09 INGB 0689.6135.98
KVK nr 57196273

Naar de praktijkruimte

Via de achterom tussen huisnummer 52 en 54. Hiernaast zie je een afbeelding van de praktijkruimte.

praktijkruimte-massage-culemborg-ervaarhetnu